Aankomend Adviseur Brandveiligheid

Vacature Aankomend Adviseur Brandveiligheid

Solliciteer direct op deze functie!

Ben jij (net) afgestudeerd en wil jij je verder specialiseren in de brandveiligheid? Wil je meewerken aan mooie projecten en daarmee bijdragen aan een veilige leefomgeving? Dan is dit jouw kans, sluit je aan bij SGS Floriaan! Wij doen werk dat ertoe doet.

Wat ga je doen?

Als aankomend adviseur brandveiligheid werk je mee aan mooie projecten bij aansprekende klanten waar complexe vraagstukken op het gebied van brandveiligheid spelen. Je wordt door onze senior adviseurs begeleid in verschillende projecten waardoor je de fijne kneepjes van het vak leert en een specialist wordt op het gebied van brandveiligheid. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag hetzelfde

Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Floriaan goed. Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je inspecteert gebouwen op brandveiligheidseisen.
 • Je adviseert opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoedbeleggers, woningbouwcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van brandveiligheid in zowel woningbouw, industriële bouw als utiliteitsbouw.
 • Jouw advies verwerk je in een heldere rapportage waar de klant mee verder kan.
 • Je bent betrokken bij het hele proces, van offerte, plan van aanpak tot het opleveren van het rapport.
 • Je voelt je verantwoordelijk om het beste resultaat op een efficiënte manier te leveren en let hierbij op zowel de inhoud als het proces er omheen.

Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Jij bent de baas over jouw eigen carrière!

Wat jou inspireert

Jij staat te trappelen om jezelf te ontwikkelen tot een deskundig adviseur brandveiligheid en bent dan ook leergierig en nieuwsgierig naar alle facetten van het vak.

Wat breng je nog meer mee:

 • Een afgeronde technische opleiding op hbo/wo-niveau, bijv. bouwkunde/bouwfysica.
 • Aantoonbare affiniteit met de techniek en brandveiligheid door opleiding en/of werkervaring.
 • Je bent ondernemend, hebt goede communicatieve vaardigheden, werkt goed samen in een team en luistert goed naar de vragen en wensen van de klant.
 • Je bent integer, nauwkeurig en proactief.

SGS Floriaan als werkgever

SGS Floriaan is hét expertisecentrum van SGS op het gebied van brandveiligheid in Nederland. We zijn uniek in onze integrale aanpak van complexe brandveiligheidsvraagstukken: onze specialisten combineren hun bouwkundige, installatietechnische en organisatorische kennis tot maatwerkoplossingen voor klanten. Wij gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over onze projecten!

Bij SGS Floriaan kun je rekenen op een professionele én informele werkomgeving. We zijn onderdeel van SGS, een beursgenoteerde wereldspeler die ons ontzorgt ten aanzien van alle randvoorwaarden die benodigd zijn om ons werk nóg beter te kunnen doen. Tegelijkertijd is Floriaan zelf een kleine organisatie met korte lijnen. Onze medewerkers zijn zelfstandig, enthousiast en betrokken. We delen onze kennis en helpen ook elkaar ‘uit de brand’. Ons kantoor in Zaltbommel beschikt over moderne faciliteiten voor de uitvoering van onze werkzaamheden.

Wat wij jou bieden!

SGS Floriaan biedt jou als aankomend adviseur brandveiligheid een functie met de nodige inhoudelijke verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een fulltime job van 40 uur, minder is bespreekbaar.
 • Goed salaris en een leaseauto.
 • Telefoon en laptop.
 • 24 vakantiedagen en 8 ATV-dagen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een prima pensioenregeling en verschillende opleidingsmogelijkheden.
 • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven.

Interesse?

Reageer dan direct via de solliciteer button rechts bovenaan deze pagina.

Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Tom Diebels, recruiter SGS, via telefoonnummer: 06 – 28 799 906.

Solliciteer direct!

Direct solliciteren?

Neem contact op met Tom

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via deze pagina of via: