Adviseur automatische Brandblussystemen

Adviseur automatische Brandblussystemen

Solliciteer direct op deze functie!

SGS Floriaan als werkgever

SGS Floriaan is hét expertisecentrum van SGS op het gebied van brandveiligheid in Nederland. We zijn uniek in onze integrale aanpak van complexe brandveiligheidsvraagstukken: onze specialisten combineren hun bouwkundige, installatietechnische en organisatorische kennis tot maatwerkoplossingen voor klanten. Voor meer inzicht in onze toegepaste expertise verwijzen wij je naar onze website.

Bij SGS Floriaan kun je rekenen op een professionele én informele werkomgeving. We zijn onderdeel van SGS, een beursgenoteerde wereldspeler die ons ontzorgt ten aanzien van alle randvoorwaarden die benodigd zijn om ons werk nóg beter te kunnen doen. Tegelijkertijd is SGS Floriaan zelf een kleine organisatie met korte lijnen. Onze medewerkers zijn zelfstandig, enthousiast en betrokken. We delen onze kennis en helpen ook elkaar ‘uit de brand’. Ons kantoor in Zaltbommel beschikt over moderne faciliteiten voor de uitvoering van onze werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als adviseur automatische brandblussystemen werk je aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten waar complexe vraagstukken op het gebied van brandveiligheid spelen. Bijvoorbeeld in de chemische en farmaceutische industrie (o.a. bij MSD, Aspen en Bison) of utiliteitsbouw (o.a. bij Schiphol, Universiteit van Amsterdam, Technische Universiteit Eindhoven en AMC).

Je werkt zelfstandig, maar ook in teams met collega’s uit verschillende vakdisciplines, zoals specialistische adviseurs op bouwkundig vlak. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij jouw expertise gebied: automatische brandblussystemen.

Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met klanten en voor de kwaliteit, planning, en het budget van een project. Je krijgt veel vrijheid bij het inrichten van je werkzaamheden en neemt initiatief om de samenwerking met collega’s en de kwaliteit van het werk te optimaliseren.

Heb jij een hoge mate van deskundigheid?

De kwaliteit van het werk staat voor ons bovenaan. Als adviseur automatische brandblussystemen beschik je over een hoge mate van deskundigheid en kennis van het vakgebied. Continuïteit en flexibiliteit zijn begrippen waar onze klanten op kunnen bouwen.

Wat breng je nog meer mee:

 • Een afgeronde technische opleiding op hbo/wo niveau, bijv. werktuigbouwkunde of hogere veiligheidskunde
 • Een afgeronde opleiding Sprinklertechniek I en/of II (VSI-B/C)
 • Twee tot vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent nauwkeurig, proactief en hebt een flexibele instelling
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift
 • Je bent integer, leergierig en een teamplayer

Wat wij jou bieden!

SGS Floriaan biedt jou als adviseur automatische brandblussystemen een functie met de nodige inhoudelijke verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.
Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • De keuze om 28 tot 40 uur te werken
 • Veel vrijheid en flexibele werktijden
 • Goed salaris conform jouw werkervaring
 • Lease auto
 • Telefoon en laptop
 • 24 vakantiedagen en 8 ATV-dagen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Dan reageer direct via de solliciteer button.

Spreekt deze functie jou aan maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Ylva Wolterman, recruiter SGS, via telefoonnummer: 06 – 55 375 349.

Solliciteer direct!

Direct solliciteren?

Neem contact op met Ylva

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via deze pagina of via: