Junior sprinkler adviseur

Junior sprinkler adviseur

Solliciteer direct op deze functie!

Wat ga je doen?

Als junior sprinkler adviseur werk je mee aan mooie projecten bij aansprekende klanten waar complexe vraagstukken op het gebied van brandveiligheid spelen. Bijvoorbeeld in de chemische en farmaceutische industrie (o.a. bij MSD, Aspen en Bison) of utiliteitsbouw (o.a. bij Schiphol, Universiteit van Amsterdam, Technische Universiteit Eindhoven en AMC).

Je wordt door onze senior adviseurs begeleid in verschillende projecten waardoor je de fijne kneepjes van het vak leert en een specialist wordt op het gebied van automatische sprinklersystemen. Op termijn kun je je door ontwikkelen op andere systemen, zoals blusschuim, blusgas en watermist. Je krijgt vrijheid bij het inrichten van je werkzaamheden en neemt initiatief om de samenwerking met jouw collega’s en de kwaliteit van het werk te optimaliseren.

Jij bent de baas over jouw eigen carrière!

Wat jou inspireert

Jij staat te trappelen om jezelf te ontwikkelen tot een deskundig adviseur brandbeveiligingssystemen en bent dan ook leergierig en nieuwsgierig naar alle facetten van het vak. Geen werkdag is hetzelfde.

Wat breng je nog meer mee:

  • Een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau, bijv. werktuigbouwkunde of veiligheidskunde
  • Aantoonbare affiniteit met de techniek en brandveiligheid door opleiding en/of werkervaring
  • Je bent eager om te leren en vind het gaaf om nieuwe dingen te ontdekken
  • Je bent ondernemend, hebt goede communicatieve vaardigheden, werkt goed samen in een team en luistert goed naar de vragen en wensen van de klant
  • Je bent integer, nauwkeurig en proactief

 

Wij gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over onze projecten!

Wat wij jou bieden!

SGS Floriaan biedt jou als junior sprinkler adviseur een functie met de nodige inhoudelijke verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.
Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

  • Een fulltime job van 40 uur, minder is bespreekbaar
  • Goed salaris en een leaseauto
  • Telefoon en laptop
  • 24 vakantiedagen en 8 ATV-dagen

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een prima pensioenregeling en verschillende mogelijkheden om een training of opleiding te volgen.

Interesse?

Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS, via telefoonnummer: 06 – 46 522 779.

Solliciteer direct!

Direct solliciteren?

Neem contact op met Iris

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via deze pagina of via: