Adviseur Integrale Brandveiligheid

Vacature Adviseur Integrale Brandveiligheid

Solliciteer direct op deze functie!

SGS Floriaan als werkgever

SGS Floriaan is hét expertisecentrum van SGS op het gebied van brandveiligheid in Nederland. We zijn uniek in onze integrale aanpak van complexe brandveiligheidsvraagstukken: onze specialisten combineren hun bouwkundige, installatietechnische en organisatorische kennis tot maatwerkoplossingen voor klanten.

Bij SGS Floriaan kun je rekenen op een professionele én informele werkomgeving. We zijn onderdeel van SGS, een beursgenoteerde wereldspeler die ons ontzorgt ten aanzien van alle randvoorwaarden die benodigd zijn om ons werk nóg beter te kunnen doen. Tegelijkertijd is Floriaan zelf een kleine organisatie met korte lijnen. Onze medewerkers zijn zelfstandig, enthousiast en betrokken. We delen onze kennis en helpen ook elkaar ‘uit de brand’. Ons kantoor in Zaltbommel beschikt over moderne faciliteiten voor de uitvoering van onze werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als adviseur integrale brandveiligheid werk je aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten waar complexe vraagstukken op het gebied van brandveiligheid spelen. Bijvoorbeeld in de chemische en farmaceutische industrie (o.a. bij MSD, Aspen en Bison) of utiliteitsbouw (o.a. bij Schiphol, Universiteit van Amsterdam, Technische Universiteit Eindhoven en AMC).

Je werkt zelfstandig, maar ook in teams met collega’s uit verschillende vakdisciplines, zoals specialistische adviseurs op installatietechnisch gebied.

Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met klanten en voor de kwaliteit, planning, en het budget van een project. Verder toets je het werk van collega’s inhoudelijk en stuur je bij waar nodig. Je krijgt veel vrijheid bij het inrichten van je werkzaamheden en neemt initiatief om de samenwerking met collega’s en de kwaliteit van het werk te optimaliseren.

Heb jij een hoge mate van deskundigheid?

De kwaliteit van het werk staat voor ons bovenaan. Als adviseur integrale brandveiligheid beschik je over een hoge mate van deskundigheid en kennis van het vakgebied. Je kent de markt, hebt een goed netwerk, signaleert kansen en bent in staat deze te verzilveren. Continuïteit en flexibiliteit zijn begrippen waar onze klanten op kunnen bouwen.

Wat breng je nog meer mee:

 • Een afgeronde technische opleiding op hbo/wo-niveau, bijv. bouwkunde/bouwfysica
 • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring bij een ingenieurs-/ adviesbureau
 • Je bent analytisch en strategisch sterk
 • Je bent commercieel sterk
 • Je durft (onderbouwd) buiten de gebaande paden te denken
 • Je bent integer, nauwkeurig en proactief
 • Kennis op het vlak van externe veiligheid en BRZO wet- en regelgeving en ervaring met de procedure van het vergunningstraject BRZO is een pré

Wat wij jou bieden!

SGS Floriaan biedt jou als adviseur integrale brandveiligheid een functie met de nodige inhoudelijke verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.
Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • De keuze om 28 tot 40 uur te werken
 • Veel vrijheid en flexibele werktijden
 • Goed salaris en een leaseauto
 • 24 vakantiedagen en 8 ATV-dagen
 • Laptop en telefoon
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Dan reageer direct via de solliciteer button.

Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Ylva Wolterman, recruiter SGS, via telefoonnummer: 06 – 53 375 349.

Solliciteer direct!

Direct solliciteren?

Neem contact op met Ylva

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via deze pagina of via: