Over ons

Over ons

SGS Floriaan is hét toonaangevende advies- en ingenieursbureau op het gebied van brandveiligheid. Wij beperken ons niet alleen tot de uitvoering, maar zijn juist specialist op het gebied van integrale brandveiligheid. Een onafhankelijk partner die u tijdens een roerige tijd van reorganisatie, nieuwbouw of verbouwingen begeleidt, adviseert en ondersteunt. Onze kracht: wij herkennen de problemen in de praktijk en weten dit te vertalen naar een passende en praktijkgerichte oplossing. Een visie op brandbeveiligingsmaatregelen is hierbij voor ons niet langer een vraag, maar een zekerheid waarmee wij integrale oplossingen aanbieden.

Daarom SGS Floriaan

Dankzij een nauwe samenwerking met toetsende en handhavende partijen, en de nodige ervaring uit het verleden, zijn wij in staat om toekomstige knelpunten te herkennen én te voorkomen. Dit op zowel organisatorisch, bouwkundig als installatietechnisch gebied. Grijze gebieden maken wij zwart/wit zodat er afgewogen ontwerpkeuzes worden gemaakt. Onze heldere rapporten, correcte PvE’s en complete bestekken besparen hierdoor veel tijd, geld en discussies.

Onze mensen

Met een team van ervaren, betrokken en enthousiaste professionals leveren wij kwaliteit en continuïteit. Onze adviseurs kunnen doeltreffend adviseren en zijn bekend met de door de overheid gestelde brandveiligheidseisen. Hierdoor bent u in staat om uw projecten efficiënt en kosteneffectief (brand) veilig te realiseren.

Waarom SGS Floriaan? We vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op

Meer over ons

Vacatures Links

Blijf op de hoogte

Schrijf uw in voor de nieuwsbrief!