Diensten

Aanverwante diensten

Sinds februari 2019 is SGS Floriaan onderdeel van een groter expertisecentrum, namelijk  SGS. SGS is wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. En heeft een wereldwijd netwerk van ongeveer 2600 kantoren en laboratoria met meer dan 97.000 werknemers.

Waarom Floriaan en SGS?

Floriaan zocht een partij die de continuïteit en kwaliteit van Floriaan kan waarborgen. Een partner die het krachtveld begrijpt waar Floriaan en zijn klanten in verkeren. Deze partner werd gevonden in SGS. Floriaan vult op zijn beurt de bestaande SGS-diensten op het gebied van vastgoed en brandveiligheid mooi aan. Bovendien levert Floriaan diensten aan doelgroepen waar SGS veel affiniteit mee heeft, zoals de industrie en de vastgoedmarkt.

Complementair op brandveiligheid

Met de toevoeging van Floriaan aan de SGS-familie, is het pakket aan diensten op het gebied van brandveiligheid flink uitgebreid. De diensten van Floriaan zijn complementair aan de brandveiligheidsdiensten van SGS. Hiermee kunnen we onze opdrachtgevers nog beter en meer compleet ondersteunen in alle mogelijke brandveiligheidsvraagstukken.

Aanverwant aan de diensten van SGS Floriaan heeft SGS veel kennis/expertise op het gebied van gebouwen, veiligheid en milieu. Hieronder een overzicht van aanverwante diensten die SGS ook levert :

SGS Search

Neem contact met ons op

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases