Organisatorische brandveiligheid

Natuurlijk wilt u brand voorkomen. Maar ondanks alle bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen in uw gebouw, blijft er altijd een risico dat er brand ontstaat. In geval van brand (of een andere calamiteit) wilt u de veiligheid van uw gebouw en haar gebruikers goed organiseren. Met verschillende diensten staat SGS Floriaan aan uw zijde; zo weten alle betrokkenen wat er van ze verwacht wordt.

null

Opstellen ontruimingsplan

Lees meer

null

Beoordelen BHV-organisatie

Lees meer

null

Ontruimingsoefeningen

Lees meer

Organisatorische brandveiligheid in uw organisatie

In het Bouwbesluit is vastgesteld welke organisatorische eisen voor uw organisatie van toepassing zijn, of het nu gaat om een ontruimingsplan of het organiseren van bedrijfshulpverlening binnen uw organisatie. Daarnaast helpen periodieke ontruimingsoefeningen bij het waarborgen van de veiligheid binnen uw organisatie.

Expertisecentrum brandveiligheid SGS Floriaan

SGS Floriaan is hét expertisecentrum brandveiligheid voor de gebouwde omgeving. Met een team van ervaren, betrokken en enthousiaste professionals leveren wij kwaliteit en continuïteit. Wat we voor u kunnen doen? Slim onderzoek naar de feiten, deskundige ondersteuning en een praktisch en haalbaar advies.

null

Certificeringen brandbeveiligings-installaties

Lees meer