Diensten

Ontruimingsoefeningen

Bij een calamiteit, zoals brand, wilt u de veiligheid van uw gebouw en haar gebruikers goed organiseren. Regelmatig een ontruimingsoefening organiseren helpt bij het waarborgen van de veiligheid van uw medewerkers. U kunt ervoor kiezen om alleen met de BHV’ers te oefenen, met alle medewerkers, of om een deel of het volledige gebouw te ontruimen. SGS Floriaan ontzorgt u bij het organiseren en begeleiden van (periodieke) ontruimingsoefeningen.

Wat moet je doen bij nood?

De adviseurs van SGS Floriaan hebben veel ervaring met het organiseren van ontruimingsoefeningen, en het opleiden en begeleiden van uw BHV-personeel. Samen zorgen we ervoor dat uw medewerkers weten wat ze moeten doen bij een noodsituatie.

Verloopt de ontruiming volgens plan?

Bij een calamiteit kan het noodzakelijk zijn om een gebouw helemaal of gedeeltelijk te ontruimen. In uw ontruimingsplan zijn de verantwoordelijkheden, bevoegdheden en procedures voor ontruiming eenduidig vastgesteld, maar verloopt de ontruiming ook daadwerkelijk volgens plan? Heeft iedereen het gebouw tijdig verlaten? Zijn alle ramen en deuren gesloten? Door mogelijke situaties na te bootsen en te oefenen, weet uw personeel precies wat er verwacht wordt bij een echte ontruiming.

Wat kunnen we voor u doen?
Ontmoet onze SGS Floriaan collega Simon Dollee

Simon Dollee
Senior Adviseur Integrale Brandveiligheid
+31 62 044 21 23

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases