Anton Raap en Petra briggen bij SGS Floriaan

Anton Raap neemt afscheid van SGS Floriaan

Nieuws

Anton Raap neemt afscheid van SGS Floriaan

Na 15 succesvolle jaren neemt Anton Raap afscheid als directeur van SGS Floriaan. Hij gaat zich binnen SGS verder ontplooien. In Petra Briggen heeft hij een waardig opvolger gevonden; vanaf 1 januari 2021 gaat zij in de functie Operations Manager de collega’s van SGS Floriaan aansturen.

Onder leiding van Anton legt SGS Floriaan de focus op het volledig ontzorgen van opdrachtgevers binnen complexe vraagstukken op het gebied van brandveiligheid. Hij is een bevlogen directeur die alle medewerkers dag in dag uit inspireert om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Onder Antons’ leiding is SGS Floriaan in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een hechte club betrokken, enthousiaste en professionele brandveiligheidsexperts.

Focus op verbondenheid

Petra Briggen startte een zeven jaar geleden bij Floriaan als adviseur integrale brandveiligheid. Ze groeide in de loop der jaren tot senior adviseur en ontwikkelde zich als een ware expert binnen de organisatie op het gebied van complexe multidisciplinaire projecten. Zij gaat zich in haar nieuwe functie focussen op de verbondenheid tussen de expertisegebieden binnen SGS Floriaan, om de samenwerking onderling te blijven ontwikkelen en klanten zo nog beter van dienst te zijn.

Anton Raap en Petra briggen bij SGS Floriaan

Uitzonderlijk kwalitatief advies

We blijven kwalitatief uitzonderlijk advies leveren bij al uw brandveiligheidsvraagstukken, met onze integrale aanpak als belangrijkste kenmerk. Onze specialisten combineren hun bouwkundige, installatietechnische en organisatorische kennis tot maatwerkoplossingen, met oog voor aspecten die niet direct onder ons vakgebied vallen.

Verder professionaliseren onder SGS

Sinds anderhalf jaar is Floriaan onderdeel van SGS; wereldleider op het gebied van inspectie, analyse, controle en certificering. Een aanvulling waarmee we elke dag nog beter op de behoefte van onze klant kunnen inspelen. Onder de vlag van SGS professionaliseren we ons verder wat betreft alle randvoorwaarden die benodigd zijn om ons werk uit te voeren. Hiermee houden we focus op onze core business en tegelijkertijd behouden wij als autonoom expertisecentrum binnen SGS de korte lijnen met de klant.

Vanaf 1 januari 2021 vaart SGS Floriaan met Petra aan het roer dezelfde koers als voorheen: uw betrouwbare, betrokken partner op het gebied van brandveiligheid. Anton stopt als directeur maar verdwijnt niet volledig uit beeld; hij gaat zich binnen SGS verder ontplooien en blijft daar waar nodig SGS Floriaan ondersteunen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze adviseur via de contactgegevens aan de rechterkant of vul het contactformulier in.

Ontmoet onze SGS Floriaan collega Petra Briggen

Petra Briggen
Operations Manager
+31 65 526 21 69