Diensten

Beoordeling bestaande installaties

Is het beoordelen van bestaande brandbeveiligingsinstallaties van waarde voor uw organisatie? Bijvoorbeeld omdat uw gebouw in transitie gaat en u de installaties daarop wilt aanpassen, of omdat de installaties hun service-einde bereiken. Welke onderdelen kunt u nog hergebruiken? Een goede beoordeling kan u veel overlast én kosten besparen.

Hergebruik = kosten besparen

Door uw bestaande brandmeld-, ontruimingsalarminstallaties en brandblussystemen op locatie te beoordelen stellen we vast welke delen van de installaties u kunt hergebruiken bij geplande vervanging, uitbreiding of aanpassing. Met de beoordeling van SGS Floriaan krijgt u een helder overzicht en advies welke aanpassingen nodig zijn om de installaties adequaat te laten functioneren.

Wat kunnen we voor u doen?

Heldere rapportage

Tijdens de beoordeling is onze adviseur aanwezig in uw gebouw. We bekijken alles tot in detail, beoordelen de status van het systeem en maken foto’s. Na afloop ontvangt u een heldere rapportage met onze bevindingen en uitgebreid advies voor de mogelijkheden. Ook kunnen we u ondersteunen bij het vastleggen van de uitgangspunten voor de brandbeveiligingsinstallaties in een Uitgangspuntendocument (UPD) of Programma van Eisen (PvE) en bij de realisatie van de installaties.

Waarom kiezen voor SGS Floriaan?

SGS Floriaan is hét expertisecentrum brandveiligheid binnen SGS. Vanuit een duidelijke visie op brandveiligheid bieden we oplossingen voor al uw brandveiligheidsvraagstukken. We ontzorgen u en helpen u projecten efficiënt en kosteneffectief brandveilig te realiseren. We onderscheiden ons daarin door een praktijkgerichte aanpak. Met ruim 15 jaar ervaring in het vakgebied weten we wat nodig is om voor een brandveilige woon- en werkomgeving te zorgen.

Neem contact met ons op

Ernst Rijkers
Senior Adviseur VBB-systemen
+31 65 540 66 83

Bert van Ginkel
Senior Adviseur Brandbeveiligingsinstallaties
+31 6 27 65 61 69

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases