Diensten

Beoordeling bestaande brandbeveiligingsinstallaties

Gaat uw gebouw in transitie en wilt u de brandbeveiligingsinstallaties daarop aanpassen? Of hebben de brandbeveiligingsinstallaties hun service-einde bereikt en wilt u weten welke onderdelen herbruikbaar zijn? Een goede beoordeling van de brandbeveiligingsinstallaties kan veel overlast én kosten besparen. SGS Floriaan geeft helder inzicht en waardevol advies.

Onze adviseur komt naar u toe om uw bestaande brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties en brandblussystemen ter plaatse te beoordelen. Door vast te stellen welke delen van de brandbeveiligingsinstallaties herbruikbaar zijn bij vervanging, uitbreiding of aanpassing, bespaart u op de kosten. Met de pragmatische aanpak van SGS Floriaan weet u snel welke aanpassingen nodig zijn om de brandbeveiligingsinstallaties adequaat te laten functioneren.

Brandveiligheidsadvies op maat

Tijdens het locatiebezoek bekijken we alles tot in detail, beoordelen we de status van het brandbeveiligingssysteem en maken we foto’s. Daarna krijgt u een helder en overzichtelijk rapport met het resultaat van ons onderzoek. Daaraan koppelen we ook altijd een advies op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn.

Waarom kiezen voor SGS Floriaan?

SGS Floriaan is hét expertisecentrum brandveiligheid binnen SGS. Een onafhankelijke partner die u begeleidt, adviseert en ondersteunt bij uw brandveiligheidsvraagstuk. Met ruim 15 jaar ervaring weten we wat er allemaal komt kijken bij een brandveilige woon- en werkomgeving. We staan bekend om onze pragmatische en kostenefficiënte aanpak. We helpen u graag uw projecten van A tot Z brandveilig waar te maken.

Wat kunnen we voor u doen?
Ontmoet onze SGS Floriaan collega Bert van Ginkel

Bert van Ginkel
Senior Adviseur Brandbeveiligingsinstallaties
+31 6 27 65 61 69

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases