Diensten

Beoordeling bestaande brandbeveiligingsinstallaties

Gaat uw gebouw in transitie en wilt u de brandbeveiligingsinstallaties daarop aanpassen? Of hebben de brandbeveiligingsinstallaties hun service-einde bereikt en wilt u weten welke onderdelen herbruikbaar zijn? Een goede beoordeling van de brandbeveiligingsinstallaties kan veel overlast én kosten besparen. SGS Floriaan geeft helder inzicht en waardevol advies.

Onze adviseur komt naar u toe om uw bestaande brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties en brandblussystemen ter plaatse te beoordelen. Door vast te stellen welke delen van de brandbeveiligingsinstallaties herbruikbaar zijn bij vervanging, uitbreiding of aanpassing, bespaart u op de kosten. Met de pragmatische aanpak van SGS Floriaan weet u snel welke aanpassingen nodig zijn om de brandbeveiligingsinstallaties adequaat te laten functioneren.

Wat kunnen we voor u doen?

Advies op maat

Tijdens het locatiebezoek bekijken we alles tot in detail, beoordelen we de status van het brandbeveiligingssysteem en maken we foto’s. Daarna krijgt u een helder en overzichtelijk rapport met het resultaat van ons onderzoek. Daaraan koppelen we ook altijd een advies op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn.

Waarom kiezen voor SGS Floriaan?

SGS Floriaan is hét expertisecentrum brandveiligheid binnen SGS. Een onafhankelijke partner die u begeleidt, adviseert en ondersteunt bij uw brandveiligheidsvraagstuk. Met ruim 15 jaar ervaring weten we wat er allemaal komt kijken bij een brandveilige woon- en werkomgeving. We staan bekend om onze pragmatische en kostenefficiënte aanpak. We helpen u graag uw projecten van A tot Z brandveilig waar te maken.

Neem contact met ons op

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases