Diensten

Investeringsindicatie brandbeveiligingsinstallaties

Staat u voor de opgave om een nieuw brandbeveiligingssysteem te realiseren of om uw oude systeem te wijzigen of te vervangen? Dan is een indicatie van de installatiekosten van groot belang. SGS Floriaan helpt met de investeringsindicatie zodat u weet waar u aan toe bent.

Het aanleggen, wijzigen of vervangen van een brandbeveiligingssysteem vraagt om een serieuze investering. Een investeringsindicatie helpt u bij het reserveren van een passend budget. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een nieuw of aangepast brandbeveiligingssysteem. Zo weet u waar u financieel aan toe bent en welke keuzes u heeft.

Het passende advies van SGS Floriaan

Wanneer u uw oude brandbeveiligingssysteem gaat vervangen, komt onze adviseur eerst op locatie voor een opname van de bestaande situatie. Daarna stellen wij een kort rapport op waarin wij u een passend advies geven over een geschikte brandbeveiligingsinstallatie en een indicatie geven van de installatiekosten. Gaat het om nieuwbouw dan ramen we de kosten nauwkeuriger op basis van de bouwkundige tekeningen uit de definitieve ontwerpfase en een werkomschrijving van het brandbeveiligingssysteem. Met deze raming van de installatiekosten kunt u de offertes van brandbeveiligingsinstallateurs goed vergelijken en beoordelen. Onze ervaren adviseurs hebben volop kennis en ervaring om u daarin van kwalitatief advies te voorzien.

Wat kunnen we voor u doen?
Ontmoet onze SGS Floriaan collega Bert van Ginkel

Bert van Ginkel
Senior Adviseur Brandbeveiligingsinstallaties
+31 6 27 65 61 69

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases