Diensten

Investeringsindicatie installaties

Wanneer u een brandveiligheidsinstallatie gaat aanleggen, wijzigen of vervangen, is een begroting van de kosten van groot belang. Met deze kostenraming weet u op voorhand wat u kunt verwachten. Staat u voor de opgave om een nieuw systeem te realiseren of om uw oude systeem te vervangen? SGS Floriaan staat aan uw zijde!

Het aanleggen, wijzigen of vervangen van uw brandveiligheidssysteem vraagt om een serieuze investering. Voordat u hiermee start wilt u een indicatie van de kosten, zodat u een passend budget kunt reserveren voor een (aantal) jaar later. Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor uw nieuwe brandveiligheidssysteem. U weet waar u aan toe bent en welke keuzes u heeft: zo bepaalt u het juiste budget.

Wat kunnen we voor u doen?

Een passend advies

Wanneer u uw oude systeem gaat vervangen, ontvangt u op basis van een opname op locatie een korte rapportage met een advies voor een geschikte installatie en een kostenraming. Bij nieuwbouw adviseren wij u op basis van de tekeningen uit de ontwerpfase. Onze ervaren, betrokken adviseurs hebben volop kennis om u van kwalitatief advies te voorzien binnen de mogelijkheden van de geldende wet- en regelgeving.

Neem contact met ons op

Ernst Rijkers
Senior Adviseur VBB-systemen
+31 65 540 66 83

Bert van Ginkel
Senior Adviseur Brandbeveiligingsinstallaties
+31 6 27 65 61 69

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases