Diensten

Toezicht brandveiligheidsinspecties

Toezicht brandveiligheids-inspecties

Wilt u er zeker van zijn dat uw gebouw na oplevering ook brandveilig is? Dan zijn toezichtinspecties raadzaam. Zo kan er op tijd bijgestuurd worden en worden onverwachte brandveiligheidsissues direct opgelost. Worden gebreken uit een eerdere brandveiligheidsinspectie door de aannemer opgelost?? Ook dan zijn we erbij. Een slim ingebouwde zekerheid.

Toezicht op brandveiligheidseisen

Wanneer u wilt waarborgen dat het gebouw niet alleen op tekening maar ook in werkelijkheid voldoet aan de brandveiligheidseisen, is het slim om tijdens de bouw of verbouwing al voor toezicht te zorgen. Bij SGS Floriaan vindt u ervaren adviseurs voor een gedegen controle van de uitvoering van de brandveiligheidsvoorzieningen:

  • Toezicht tijdens bouw of verbouw
  • Verscherpt toezicht (desgewenst op basis van de richtlijnen van het Rijksvastgoedbedrijf)
  • Eindcontrole tijdens oplevering

Regelmatig bezoek bouwplaats

Tijdens de uitvoering komt onze adviseur, in overleg met u, regelmatig op de bouwplaats kijken of het gebouw conform de eisen wordt gebouwd. Constateren we een afwijking? Dan adviseren we u over een passende en kostenefficiënte oplossing. U ontvangt van ons een toezichtrapportage, inclusief foto’s, geconstateerde tekortkomingen en een oplossingsvoorstel.

Hoe kunnen wij u helpen?

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases