Diensten

Projectbegeleiding brandveiligheid

Wilt u er tijdens bouw of renovatie zeker van zijn dat het gebouw voldoet aan alle brandveiligheidseisen? Of juist zeker weten of uw huidige vastgoedportefeuille voldoet aan alle brandveiligheidseisen? De brandveiligheidsexpert van SGS Floriaan draagt zorg voor een brandveilig gebouw, van bouwtekening tot en met de oplevering.

Projectbegeleiding met het oog op de toekomst

Onze brandveiligheidsexperts hebben als projectbegeleiders ruime ervaring in uiteenlopende gebouwen. Effectiviteit staat tijdens het hele project centraal. We staan en gaan voor duurzame brandveilige en kostenefficiënte oplossingen. Zo bent u gegarandeerd van een brandveilig gebouw voor de toekomst.

Aandacht voor brandveiligheid tijdens uw project

Brandveiligheid verdient de grootst mogelijke aandacht, omdat het hierbij om de veiligheid van mens en omgeving gaat. Daarom stellen veel van onze opdrachtgevers tijdens hun bouw- of renovatieprojecten een professioneel aanspreekpunt brandveiligheid aan. Hij of zij geeft tijdens het bouwtraject op alle vragen en uitdagingen een passend (en kostenbesparend) antwoord. Onaangename verrassingen behoren daarmee tot het verleden. Niet alleen tijdens bouw- of renovatieprojecten kunnen onze brandveiligheidsexperts u bijstaan. Ook het bestaande vastgoed voorzien wij van brandveiligheidsadvies.

Wat houdt projectbegeleiding brandveiligheid in?

We inspecteren, vertalen en omschrijven de gebreken van het gebouw in technische zin. We stellen een technische beschrijving op om de scope en uit te voeren werkzaamheden inzichtelijk te maken. We bieden ondersteuning in het selecteren van de juiste aannemer, hiervoor verzorgen we de aanbesteding, beoordelen we de offertes en geven we een gunningsadvies. Tijdens de uitvoering begeleiden we het uitvoeringstraject met betrekking tot brandveiligheid en zijn we ook bij de opleveringsinspectie aanwezig. Hiermee nemen we u het contact en toezicht tijdens de uitvoering van de werkzaamheden uit handen en zien we erop toe dat de benodigde brandveiligheidsvoorzieningen op de juiste wijze worden gerealiseerd.

Wat kunnen we voor u doen?

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases