Inschrijving IFV-VVBA-scriptieprijs 2018 is geopend

Inschrijving IFV-VVBA-scriptieprijs 2018 geopend

Nieuws

Inschrijving IFV-VVBA-scriptieprijs 2018 geopend

Het IFV en de Vereniging van Brandveiligheidsadviseurs (VVBA) loven dit jaar voor de zevende keer de IFV-VVBA-scriptieprijs uit. De prijs is ingesteld voor de meest innovatieve, spraakmakende, relevante of fundamentele master- of bachelorthesis over brandveiligheid.

Ben jij in 2017 of 2018 afgestudeerd? Heeft jouw onderwerp te maken met brandpreventie, protectie, repressie, nazorg, of brengt het met fire engineering de juiste verbanden tussen de schakels in de veiligheidsketen? Stuur dan je scriptie in!

stenen die in een cirkel liggen

Voorwaarden

De scriptie dient ter afronding van een master- of bacheloropleiding in 2017 of 2018 aan een onderwijsinstelling in het Nederlandse taalgebied. De scriptie moet in het Nederlands of Engels zijn opgesteld en een omvang hebben van tenminste 15 ect (420 studiebelastingsuren). De scriptie moet door de onderwijsinstelling met tenminste een voldoende zijn beoordeeld.

Beoordelingscriteria IFV-VVBA-scriptieprijs 2018

Belangrijke criteria in de beoordeling van de scriptie zijn de actualiteit en maatschappelijke relevantie van het onderwerp, de mate van innovatie, de toepasbaarheid, de diepgang en het wetenschappelijk niveau. Voor de meest innovatieve, spraakmakende, relevante of fundamentele master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid stellen IFV en VVBA een scriptieprijs beschikbaar ter waarde van € 1200,-. Te besteden aan verdere persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied van brandveiligheid.

Nominaties en winnaar

De genomineerden worden bekendgemaakt in de expertclass FSE – Next Generation aan de TU Eindhoven op 13 september 2018. Zij moeten hun scriptie in het Engels presenteren tijdens het congres Fire Safety & Science op 15 november 2018. Na afloop van de presentaties wordt de winnaar bekendgemaakt.

Meedoen?

Stuur de scriptie in pdf-formaat vóór 1 september 2018 naar Natinja Kuilder, e-mail n.kuilder@nieman.nl. Download de voorwaarden voor deelname VVBA-IFV-scriptieprijs-2018.