Junior Sprinkler Adviseur

Vacature Junior Sprinkler Adviseur

Solliciteer direct op deze functie!

Ben jij (net) afgestudeerd en wil jij je verder specialiseren in de brandveiligheid? Wil je meewerken aan mooie projecten in de chemische en farmaceutische industrie of utiliteitsbouw? Dan is dit jouw kans, sluit je aan bij SGS Floriaan!

Wat ga je doen?

Als junior sprinkler adviseur werk je mee aan mooie projecten bij aansprekende klanten waar complexe vraagstukken op het gebied van brandveiligheid spelen. Bijvoorbeeld in de chemische en farmaceutische industrie (o.a. bij MSD, Aspen en Bison) of utiliteitsbouw (o.a. bij Schiphol, Universiteit van Amsterdam, Technische Universiteit Eindhoven en AMC).

Je wordt door onze senior adviseurs begeleid in verschillende projecten waardoor je de fijne kneepjes van het vak leert. Ook krijg je de ruimte om diverse opleidingen te volgen, zodat je je kunt ontwikkelen tot een specialist op het gebied van automatische sprinklersystemen. Op termijn kun je je door ontwikkelen op andere systemen, zoals blusschuim, blusgas en watermist. Je krijgt vrijheid bij het inrichten van je werkzaamheden en neemt initiatief om de samenwerking met jouw collega’s en de kwaliteit van het werk te optimaliseren.

Jij bent de baas over jouw eigen carrière!

Wat jou inspireert

Jij staat te trappelen om jezelf te ontwikkelen tot een deskundig sprinkler adviseur en bent dan ook leergierig en nieuwsgierig naar alle facetten van het vak. Geen werkdag is hetzelfde.

Wat breng je nog meer mee:

  • Een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau, bijv. werktuigbouwkunde of veiligheidskunde
  • Aantoonbare affiniteit met de techniek en brandveiligheid door opleiding en/of werkervaring
  • Je bent eager om te leren en vind het gaaf om nieuwe dingen te ontdekken
  • Je bent ondernemend, hebt goede communicatieve vaardigheden, werkt goed samen in een team en luistert goed naar de vragen en wensen van de klant
  • Je bent integer, nauwkeurig en proactief

Wij gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over onze projecten!

Floriaan als werkgever

SGS Floriaan is hét expertisecentrum van SGS voor brandveiligheid in Nederland. We zijn uniek in onze integrale aanpak van complexe brandveiligheidsvraagstukken: onze specialisten combineren hun bouwkundige, installatietechnische en organisatorische kennis tot maatwerkoplossingen voor klanten.

Bij SGS Floriaan kun je rekenen op een professionele én informele werkomgeving. We zijn onderdeel van SGS, een beursgenoteerde wereldspeler die ons ontzorgt over alle randvoorwaarden die benodigd zijn om ons werk nóg beter te kunnen doen.

Tegelijkertijd is SGS Floriaan zelf een kleine afdeling met korte lijnen. Onze medewerkers zijn zelfstandig, enthousiast en betrokken. We delen onze kennis en helpen ook elkaar ‘uit de brand’. Ons kantoor in Zaltbommel beschikt over moderne faciliteiten voor de uitvoering van onze werkzaamheden.

Wat wij jou bieden!

SGS Floriaan biedt jou als junior sprinkler adviseur een functie met de nodige inhoudelijke verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.
Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

  • Een fulltime job van 40 uur, minder is bespreekbaar
  • Goed salaris en een leaseauto
  • Telefoon en laptop
  • 24 vakantiedagen en 8 ATV-dagen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een prima pensioenregeling en verschillende mogelijkheden om een training of opleiding te volgen.

Interesse?

Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Ylva Wolterman, recruiter SGS, via telefoonnummer 06 533 753 49

Solliciteer direct!

Direct solliciteren?

Neem contact op met Ylva

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via deze pagina of via: