vluchtroute aangegeven met een bord

Medior/Senior Adviseur Sprinklerinstallaties

Medior/Senior Adviseur Sprinklerinstallaties

Solliciteer direct op deze functie!

Heb jij minimaal 4 jaar ervaring in de sprinklertechniek en ben je toe aan een nieuwe dynamiek maar staat het juiste advies voor jou centraal? Sluit je dan aan bij SGS Floriaan!

Welkom in ons team

Vanaf dag één word je opgenomen in het team van SGS Floriaan, hét expertisecentrum van SGS voor brandveiligheid in Nederland. We zijn onderdeel van SGS, wereldspeler op het gebied van inspectie en certificering. Ons team bestaat uit zo’n 15 specialisten met een berg aan kennis en ervaring op gebied van brandveiligheid. We zijn uniek in onze integrale aanpak van complexe vraagstukken. Onze specialisten combineren hun bouwkundige, installatietechnische en organisatorische kennis tot maatwerkoplossingen voor onze klanten. Je wordt onderdeel van een organisatie met korte lijnen en een professionele werkomgeving met een familiaire sfeer.

Gevarieerde baan

Als Adviseur Sprinklertechniek werk je zowel zelfstandig als in teamverband met collega’s uit verschillende vakdisciplines aan complexe vraagstukken. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij jouw expertisegebied : sprinklertechniek.

Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met klanten en voor de kwaliteit, planning, en het budget van een project. Hierbij kun je rekenen op een grote mate van vrijheid bij het inrichten van je werkzaamheden.

Jouw doel: onze opdrachtgevers van een helder advies te voorzien waarmee zij écht vooruit kunnen. Hierbij kun je denken aan:

 • Een ondernemer loopt vast bij het aanvragen van een revisievergunning voor zijn verbouwingsplannen. Het gebouw kan nooit voldoen aan de nieuwe normen. Jij stelt een sprinklersysteem als gelijkwaardige invulling voor. Met jouw inzicht in het proces bij de ondernemer, jouw kennis van de systemen en jouw begrip voor de belangen van de stakeholders overtuig je iedereen van jouw idee, je werkt het uit en draagt zo bij aan de totstandkoming van de vergunning.
 • Een onderneming die groeit, en daarmee de verzekerde waarde ook. Onverzekerbaarheid dreigt als niet meer aan preventie wordt gedaan. Er moet een actief automatisch VVB systeem komen. Maar welke? Jij onderzoekt samen met je collega’s, gespecialiseerd in andere brandbeveiligingssystemen, de mogelijkheden, zet alle voors en tegens op een rij en gaat met de onderneming in overleg. De verzekeraar leg je de visie uit die jij met het bedrijf hebt ontwikkeld.
 • Een besluit is genomen, er moet een sprinklerinstallatie komen. Maar hoe nu verder? Jij begeleidt het totale proces: opstellen UPD, goedkeuring daarop verkrijgen van alle partijen, aanbieders uitnodigen, aanwijzing regelen, gunningsadvies opstellen en na opdracht de directievoering mede vormgeven. Alles in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Graag vertellen we je in een persoonlijk gesprek meer over de exacte functie-inhoud.

Functie-eisen

Als adviseur sprinklertechniek beschik je over een hoge mate van deskundigheid en kennis van het vakgebied. Wat breng je nog meer mee:

 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Op basis van je kennis en werkervaring kijken we welke projecten het beste bij jou passen en of je de functie op medior of op senior niveau kunt invullen;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt een inhoudelijk advies schrijven dat duidelijk en begrijpelijk is voor iedereen en de klant motiveert om werkelijk met jouw rapport aan de slag te gaan;
 • Je collega’s kunnen op je bouwen, omdat je een teamplayer bent en jouw oplossend vermogen een uitkomst biedt;
 • Je bent integer, nauwkeurig en proactief;
 • Kennis van de Engelse taal is een pré.

Wat staat er tegenover?

Een dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega’s, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Floriaan kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 • Salaris tussen €3200.- en €5500.-  bruto per maand afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring:
 • Een lease auto;
 • 24 vakantiedagen en 8 ATV-dagen op jaarbasis met de mogelijkheid om maximaal 10 vakantiedagen bij te kopen;
 • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een uitdagende job en de keuze om 28 tot 40 uur te werken;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
 • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven.

Interesse?

Reageer dan direct via de solliciteer button.

Spreekt deze functie jou aan maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Ylva Wolterman, recruiter SGS, via telefoonnummer: 06 – 533 753 49.

Solliciteer direct!

 • Max. file size: 128 MB.
Direct solliciteren?

Neem contact op met Ylva

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via deze pagina of neem contact op met Ylva via: