Ontmoet SGS Floriaan op Provada 2023

Ontmoet ons op PROVADA 2023

Nieuws

Ontmoet ons op PROVADA 2023

Op 13, 14 en 15 juni zijn we weer van de partij op PROVADA 2023 in RAI Amsterdam. Vanuit een gloednieuwe stand met een metershoge groene wand praten onze collega’s van SGS Search u helemaal bij over toekomstbestendig vastgoed.

Bent u benieuwd wat zo’n groene wand kan betekenen voor de biodiversiteit rondom uw vastgoed? Of zoekt u tips om praktisch invulling te geven aan het verduurzamen en verbeteren van uw gebouwen? Loop dan even bij ons langs. De koffie staat klaar op de vertrouwde plek: hal 10, stand 16.

Diverse vastgoeddiensten

Het thema van de grootste vastgoedbeurs van ons land dit jaar is We can be heroes. Ontmoet ons team van experts en maak kennis met onze diverse vastgoeddiensten en oplossingen zoals de Vastgoed ESG-scan, NTA-maatwerkadvies, BREEAM (pre)assessmentsembedded carbon berekeningen (LCA en MPG), energiescans en onze diverse biodiversiteitsdiensten.

Inspiratiesessie: Hoe toekomstbestendig is uw vastgoed?

Benieuwd hoe u met uw vastgoed een positieve impact op de lokale biodiversiteit kunt hebben? Kom op dinsdag 13 juni naar onze inspiratiesessie in de ArenA Hoe toekomstbestendig is uw vastgoed? met Freek Langeraap (Real Estate en Environment) en Willem van Strien (Biosciences Center Lissabon). Van 11.45-12.30 uur belichten zij de ontwikkelingen en toekomstige wetgeving in het kader van de EU Green Deal. Aan de hand van mooie praktijkvoorbeelden vertellen ze welke kansen zij zien om biodiversiteit te integreren in uw bestaande ESG-beleid.

Plan uw afspraak!

Wilt u op PROVADA 2023 helemaal bijgepraat worden over onze duurzame dienstverlening? Plan alvast een afspraak in. Neem contact op met Wesley Gout op telefoonnummer +31 611 26 14 50 of via e-mail. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Praktische informatie  

  • Datum: 13, 14 en 15 juni 2023
  • Tijd: 10.00 tot 19.00 uur
  • Plaats: RAI Amsterdam, Hal 10, Stand 16
  • Info: Provada.nl