Uitbreiding van automatische blusschuiminstallaties bij SGS EWACS

Uitbreiding dienstverlening automatische blussschuiminstallaties met SGS EWACS

Nieuws

Uitbreiding dienstverlening automatische blussschuiminstallaties met SGS EWACS

Door de samenvoeging met SGS zijn we in staat om onze klanten een completer pakket te bieden aan brandveiligheidsdiensten. Zo ook op het gebied van automatische blusschuiminstallaties: waar SGS Floriaan u van advies over uw blusschuimsysteem voorziet, gaat SGS EWACS nog een stapje verder.

SGS EWACS

De afdeling Emergency, Waste And Chemical Services (EWACS) van SGS is erkend ophaler van risicovol afval met meer dan 20 jaar aan ervaring in professioneel en ethisch beheer van dit afval. Zij zorgen ervoor dat afval passend binnen de wetgeving op een transparante, veilige en milieutechnisch correcte manier wordt verwijderd en afgevoerd.

Schadelijk blusschuim opvangen

Heeft u – eventueel op basis van ons advies – een geschikte schuimblusinstallatie, dan moet u deze regelmatig testen bij een periodieke keuring. Hierbij komt mogelijk blusschuim vrij, een schadelijke stof voor het milieu. Maar hoe behandelt u dit schuim? En waar laat u het? SGS EWACS vangt het schuim op en voert dit af in een veilige container. Hiermee voldoet u aan uw wettelijke verplichting om het milieu te beschermen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan kunt u contact opnemen met Henri Delhaye (SGS EWACS), Petra Briggen (SGS Floriaan) of natuurlijk uw vaste contactpersoon bij SGS Floriaan.

SGS EWACS
www.sgs.be
Henri.delhaye@sgs.com

SGS Floriaan
www.sgsfloriaan.nl
petra.briggen@sgs.com

Uitbreiding van automatische blusschuiminstallaties bij SGS EWACS
Ontmoet onze SGS Floriaan collega Petra Briggen

Petra Briggen
Operations Manager
+31 65 526 21 69