In de cursus brandveiligheid voor automatische blussystemen focussen we op gevaarlijke stoffen

Veiligheidsregio beter in staat om automatische blussystemen te toetsen

Nieuws

Veiligheidsregio beter in staat om automatische blussystemen te toetsen

SGS Floriaan is een expert op het gebied van brandbeveiligingsoplossingen. Kennis die wij maar wat graag delen met onze klanten dan wel branche gerelateerde partijen als ze specifieke vragen hebben. Daarom geven wij specialistische brandveiligheidscursussen op maat. Om een concreet voorbeeld te noemen, hebben we laatst op verzoek van diverse veiligheidsregio’s een cursus automatische blussystemen georganiseerd met de focus op gevaarlijke stoffen (PGS). Deze cursus was een succes omdat de deelnemers veel kennis hebben opgedaan en nu beter in staat zijn om bij blussystemen te beoordelen wat daarvan mag worden verwacht in relatie tot gevaarlijke stoffen.

Op maat

Kort geleden hebben we ook een aantal medewerkers van een grote vastgoedorganisatie opgeleid in het kunnen maken van een snelle scan op hoofdlijnen op het gebied van brandveiligheid. En de beheerders van een bekend academisch ziekenhuis hebben we geleerd hoe om te gaan met de organisatorische aspecten van een brandveiligheidsinstallatie.

Specialistische cursussen

Zo verzorgen wij ook aan vergunningverleners en -handhavers brandveiligheidscursussen over uiteenlopende onderwerpen zoals:

  • Bouwbesluit/PGS 15;
  • UPD, PvE en certificering;
  • Blussystemen sprinkler, blusgas, lichtschuim, watermist;
  • Branddetectie, rookbeheersing en oxyreduct.

Kortom, heeft u ook een specialistische vraagstelling, schroom niet om ons te vragen naar een specialistische cursus of cursus op maat. Wij dragen graag onze kennis over. De omvang en de gewenste diepgang per onderwerp kan worden afgestemd. Deze cursussen kunnen zowel in-company als in onze vergaderruimte in Zaltbommel worden gegeven.

Voor vragen, neem direct contact met ons op of klik hier voor meer informatie op onze website.