Zien we u op PROVADA 2024?

Nieuws

Zien we u op Provada 2024?

PROVADA 2024 staat voor de deur en uiteraard zijn onze adviseurs ook van de partij. Op 11, 12 en 13 juni vindt u ons weer op de vertrouwde plek in RAI Amsterdam: hal 10, stand 16. Loop zeker even bij ons langs of plan alvast een afspraak in. De koffie staat klaar.  

De grootste vastgoedbeurs van Nederland bestaat twintig jaar en staat daarom helemaal in het teken van ontmoeten en verbinden. Het thema dit jaar: Real connections create real value. Ontmoet onze experts en laat u bijpraten over een brandveilige woon- en werkomgeving.  

Expertisecentrum brandveiligheid

Als toonaangevend expertisecentrum brandveiligheid voor de gebouwde omgeving begeleiden en adviseren we u bij al uw brandveiligheidsvraagstukken op organisatorisch, bouwkundig en installatietechnisch gebied. Wij staan bekend om onze pragmatische, efficiënte en kosteneffectieve werkwijze en helpen u graag een (brand)veilige woon- en/of werkplek te creëren.  

Onze brandveiligheidsdiensten en -oplossingen

(Brand)veiligheid staat natuurlijk voorop, maar u wilt ook weten hoe uw vastgoed in de toekomst aan alle brandveiligheidseisen blijft voldoen. Of het nu gaat om een quick scan of een grondig onderzoek, met onze brandveiligheidsinspecties beoordelen we niet alleen of het gebouw brandveilig is of brandveilig wordt ontworpen, we adviseren u ook over huidige en toekomstige wet- en regelgeving.  

Kijk hier wat we allemaal voor u kunnen betekenen.   

Plan uw afspraak! 

Plan alvast een afspraak in zodat we u aan de juiste expert kunnen linken. Neem contact op met Wesley Gout op telefoonnummer +31 611 26 14 50 of via e-mail. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op PROVADA 2024 

Praktisch

  • Datum: 11, 12 en 13 juni 2024
  • Tijd: 10.00 tot 19.00 uur
  • Plaats: RAI Amsterdam, hal 10, stand 16
  • Info: Provada.nl