Oude kantoor SGS Floriaan

Floriaan overgenomen door SGS

Nieuws

Floriaan overgenomen door SGS

Met genoegen delen we u mee dat Floriaan B.V. op 31 januari 2019 onderdeel is geworden van SGS Nederland B.V. Graag brengen wij u, als gewaardeerde relatie van Floriaan, op de hoogte van dit nieuws.

Complementair op brandveiligheid

Floriaan en SGS zijn ervan overtuigd dat met deze acquisitie en het samenvoegen van netwerken en expertises nog beter kan worden ingespeeld op de behoefte van de klant. SGS heeft in Floriaan voor Nederland een sterke complementaire en gelijkgestemde partner gevonden. De specialist Floriaan is een uitstekende aanvulling op de bestaande SGS-diensten op het gebied van brandveiligheid. SGS ambieert om de beste allround dienstverlener te zijn voor klanten met een portefeuille in installaties, vastgoed of industrie en biedt ondersteuning in alle levensfasen van hun vastgoed of plant: van aankoop of bouw, via gebruik of transformatie, naar sloop of verkoop.

Verder werkt Floriaan voor doelgroepen waar SGS veel affiniteit en ervaring mee heeft, bijvoorbeeld voor de industrie en de vastgoedmarkt. Ook focussen beide organisaties op een integrale aanpak van de behoeften van de klant en het leveren van hoge kwaliteit. Hierdoor wordt een duurzame relatie opgebouwd met opdrachtgevers en stakeholders. Samen, onder één dak kunnen we onze klanten nog beter en breder bedienen.

Het oude logo van Floriaan safety concepts samen met het nieuwe SGS logo

Over SGS

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de internationale benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2600 kantoren en laboratoria met meer dan 97.000 werknemers.

Meer informatie?

Uiteraard verzekeren we u operationele continuïteit van al uw opdrachten. U kunt blijvend beroep doen op Anton Raap en zijn team voor expertise en duiding op maat. Wij kijken uit naar het voortzetten en verder uitbouwen van de fijne samenwerking. Wilt u graag meer informatie over de overname of de diensten van Floriaan en SGS? Neem dan contact op met Petra Briggen, Operationeel Manager van SGS Floriaan.

Johan Pype
Managing Director SGS Benelux

Ontmoet onze SGS Floriaan collega Petra Briggen

Petra Briggen
Operations Manager
+31 65 526 21 69