een overview van het philips stadion in eindhoven

Integrale brandveiligheid gewaarborgd

Integrale brandveiligheid gewaarborgd

Philips Stadion Overigen

“Brandveiligheid is integraal gewaarborgd in een niet alledaags gebouw als het Philips Stadion.”

Het Philips Stadion is de thuisbasis van voetbalclub PSV. Het prachtige, moderne stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913. Het Philips Stadion geldt als één van de mooiste voetbalstadions van Nederland, onder meer vanwege de tribunes die heel dicht op het veld staan, de voortreffelijke lichtinstallaties en prima faciliteiten voor de pers en voor zakelijke relaties. Op wedstrijddagen biedt het stadion plaats aan 35.000 toeschouwers, alle zitplaatsen zijn overdekt en verwarmd. Niet alleen op wedstrijddagen is het stadion het middelpunt van bedrijvigheid, alle dagen van het jaar zijn er nog vele andere bijeenkomsten. Daarom is het van groot belang dat de brandveiligheid in dit multifunctionele gebouw integraal is gewaarborgd

Integrale brandveiligheid

Een gebouw als het Philips stadion is door zijn diversiteit niet in te delen in een bouwwerk waar de eisen qua brandveiligheid eenduidig van vastliggen. In nauwe samenwerking met de beheerder van het Stadion en de bevoegde autoriteit is het SGS Floriaan gelukt om een niet alledaags gebouw als het Philips stadion gedetailleerd uit te werken waardoor de brandveiligheid is gegarandeerd.

Met een team van ervaren, betrokken en enthousiaste professionals hebben we de beheerder doeltreffend geadviseerd ten aanzien van de planvorming van de brandbeveiligingsinstallaties. Vervolgens heeft SGS Floriaan voor certificering van de brandbeveiligingsinstallaties, de uitgangspuntendocumenten vastgelegd in een helder Programma van Eisen.

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases