luchtfoto van het umc utrecht

Zorgeloos brandveilig

Zorgeloos brandveilig

UMC Utrecht Gezondheidszorg

“Floriaan is een correct bureau dat stipt werkt en altijd haar afspraken nakomt. De flexibele adviseurs zijn deskundig, weten waar ze het over hebben en realiseren alle projecten binnen budget.”

Het Universitair Medisch Centrum Utrecht, afgekort UMC Utrecht, is het academisch ziekenhuis dat verbonden is aan de Universiteit Utrecht. Het is in 1999 ontstaan uit de samenvoeging van de onderdelen Academisch Ziekenhuis Utrecht (AZU), het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) en de Medische faculteit van de Universiteit Utrecht (MFU). Het UMC Utrecht heeft ruim 1.000 bedden en meer dan 11.000 medewerkers. De onderdelen bevinden zich in verschillende gebouwen op universiteitscentrum De Uithof. Met het Centraal Militair Hospitaal (CMH) dat zich in hetzelfde pand bevindt als het AZU wordt veel samengewerkt. Verder huist bloedbank Sanquin in het complex.

Ontzorgen

Voor dit enorme ziekenhuis verzorgt Floriaan alle voorkomende werkzaamheden bij verbouw en nieuwbouw op het gebied van brandbeveiligingsinstallaties. Denk hierbij met name aan brandmeld- en sprinklerinstallaties. Hiervoor maken we alle ontwerpdocumenten en in sommige gevallen schrijven we ook de bestekken, gunningsadviezen en coördineren we zelfs de gehele uitvoering. Onze ervaren adviseurs begeleiden en ondersteunen het hele traject en zorgen er voor dat de installaties tip top worden aangebracht. Op deze manier waarborgt Floriaan de kwaliteit en ontzorgt UMC Utrecht bij vraagstukken rondom brandveiligheid.

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases