Diensten

Ondersteuning realisatie brandbeveiligingsinstallatie

Ondersteuning realisatie brandbeveiligings-installatie

Bij het realiseren of vervangen van uw brandbeveiligingsinstallatie komt veel kijken. U kunt dit in eigen beheer uitvoeren, maar u kunt er ook voor kiezen om het volledige traject uit handen te geven. SGS Floriaan heeft alle kennis en ervaring in huis om u volledig te ontzorgen bij de realisatie of vervanging van uw brandbeveiligingsinstallatie. Wij nemen u werk uit handen en doen waar we goed in zijn, zodat u zich op uw werkzaamheden kunt blijven focussen.

Voordat u bestaande systemen gaat vervangen, starten we met de beoordeling hiervan. Door uw huidige brandmeld-, ontruimingsalarminstallaties en brandblussystemen te beoordelen stellen we vast welke delen van de installaties u kunt hergebruiken. Een goede beoordeling kan u veel overlast én kosten besparen. De volgende stap, ook de eerste stap bij nieuwbouw, is het opstellen van een Uitgangspuntendocument (UPD) of Programma van Eisen (PvE) van uw nieuwe systeem.

Wat kunnen we voor u doen?

Het volledige traject uit handen geven, of slechts enkele stappen? De keuze is aan u. Wij kunnen u ondersteunen op het gebied van:

Voldoen aan wet- en regelgeving

SGS Floriaan heeft veel ervaring in het adviseren en ondersteunen bij de realisatie van brandbeveiligingsinstallaties. We vertalen de complexe theorie naar passende praktijkgerichte oplossingen in lijn met de wet- en regelgeving. Zo weet u zeker dat uw brandbeveiligingssysteem voldoet aan alle geldende eisen.

Neem contact met ons op

Ernst Rijkers
Senior Adviseur VBB-systemen
+31 65 540 66 83

Bert van Ginkel
Senior Adviseur Brandbeveiligingsinstallaties
+31 6 27 65 61 69

vertrouwen op je omgeving
Daarom SGS Floriaan

Neem contact met ons op
Onze expertise toegepast

Praktijk cases