Officiële opening van het nieuwe SGS Floriaan kantoor in Zaltbommel

Housewarming met een feestelijke opening

Nieuws

Housewarming
met een feestelijke opening

Vanmiddag vond de officiële opening plaats van het nieuwe duurzame kantoor waar SGS Floriaan zich sinds oktober in begeeft. Algemeen directeur Anton Raap sprak de ruim honderd aanwezigen vol enthousiasme toe tijdens de housewarming.

Het lint voor het nieuwe kantoor van SGS Floriaan doorknippen
Ernst geeft Anton een bedankwoordje
Meneer die Anton een bedankwoordje geeft
Officiële opening nieuwe kantoor SGS Floriaan

Officiële opening

Aansluitend werden alle gasten naar buiten toe uitgenodigd waar Anton van Ballegooijen de eer kreeg om het officiële lint door te knippen. Met een mooi glaasje oranje champagne werd er volop getoost om vervolgens weer naar binnen te gaan om zich te laten rondleiden door het personeel en zich te laten verrassen met heerlijke hapjes en drankjes die feestelijk werden omlijst door vrolijke muziek.

Terug in de tijd

Met een persoonlijk verhaal ging Anton vijftien jaar terug in de tijd. Anton vertelde over de beren op de weg en de hordes die het bedrijf nam. Hij bedankte de aanwezige klanten, collega’s en bijbehorende familieleden voor de mooie langdurige samenwerking. De groei van SGS Floriaan is nooit het doel geweest, maar is het resultaat van de continuïteit van het personeel en klanten. Van het maken van PVE’s en rapporten voor brandoverslag is SGS Floriaan gegroeid naar het complete ontzorgen van klanten door het bieden van integrale brandbeveiligingsconcepten.